Η επιλογή των συνεργατών σας στο γάμο σας είναι μια δύσκολη δουλειά, η οποία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όσο περνάει ο καιρός και συναντάτε όλο και περισσότερους επαγγελματίες. Σε αυτή την αναζήτηση, ειδικά όταν αφορά ανθρώπους που θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο γάμο, όπως ο φωτογράφος και ο dj, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις να τους κάνετε, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να καταλάβετε, αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας σας κάνει. Το κεφάλαιο dj γάμων είναι πολύπλοκο, επειδή τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν πολλές γνώσεις επί του θέματος, με αποτέλεσμα να πρέπει να εμπιστευτούν στα τυφλά πολλές φορές κάποιον dj. Ωστόσο, με τις παρακάτω ερωτήσεις, θα μπορέσετε ευκολότερα και αποδοτικότερα να καταλάβετε αν πρέπει να κλείσετε τον συγκεκριμένο dj για γάμους.

Είναι fulltime επαγγελματίας με εξειδίκευση στους γάμους;

                Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να διαχειριστεί κάτι τόσο δύσκολο όπως το γαμήλιο γλέντι. Θέλετε κάποιον επαγγελματία 100% που έχει δουλέψει σε πάρα πολλούς γάμους και έχει την εμπειρία να κάνει το κέφι να ανάψει.

ζευγαρι γαμος dj γαμου

Πώς εξατομικεύει τη γιορτή για κάθε ζευγάρι;

                Ο dj γάμων πρέπει να είναι ικανός να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό σε κάθε ζευγάρι. Πρέπει να είναι σε θέση να αφιερώσει χρόνο μαζί σας, να κάνετε διάφορα ραντεβού, ώστε να συζητήσετε τι θέλετε και πώς θα το πετύχετε. Στα καθήκοντά του είναι, επίσης, να σας κάνει προτάσεις για σημαντικές στιγμές της δεξίωσης, όπως το τραγούδι της εισόδου ή τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

 

Πώς θα φουντώσει το κέφι;

                Ο καλός dj γάμων φαίνεται στο πώς αντιμετωπίζει μια ενδεχόμενη κούραση ή βαρεμάρα των καλεσμένων. Σίγουρα, δεν θα κυλήσουν όλα τέλεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε πρέπει να είναι προσαρμοστικός και να έχει συγκεκριμένες τεχνικές, ώστε να κάνει το κέφι να φουντώσει, ακόμα και αν οι περισσότεροι καλεσμένοι επιμένουν να κάθονται στην καρέκλα τους.

Πώς διαχειρίζεται τα αιτήματα των καλεσμένων;

                Σε έναν γάμο, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων δημιουργείται μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ των καλεσμένων, δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται πολύ άνετα να ζητήσουν από τον dj διάφορα τραγούδια. Ειδικά αν είναι κοντινοί συγγενείς ή φίλοι του ζευγαριού, πιστεύουν ότι έχουν μια παραπάνω εξουσία. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να το έχετε συμφωνήσει με το dj του γάμου σας εκ των προτέρων. Ο σωστός dj για γάμους δεν απορρίπτει κατάμουτρα αυτά τα αιτήματα, όμως δεν τα ακολουθεί και πιστά, αφού μπορεί να μην ταιριάζουν καθόλου με το υπόλοιπο στυλ της μουσικής. Το θέμα είναι να μπορεί να καταλάβει τι θέλουν οι καλεσμένοι και να τους προσφέρει έστω κάτι παρεμφερές, για να τους έχει όλους ευχαριστημένους.

Έχει εφεδρικό εξοπλισμό;

                Πέρα από το ταλέντο ή όχι του dj γάμων στο να δημιουργεί κέφι και να κάνει πρωτότυπες μίξεις, είναι σημαντικό να ρωτήσετε και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, όπως τον ηχητικό εξοπλισμό χρησιμοποιεί και αν έχει εφεδρικό εξοπλισμό για παν ενδεχόμενο.